WHITNEY "drugs" HOUSTON

Whitney Houston punya suara bagus… Siapa siiih yang mau menyangkal.. Lagu apa aja jadi kedengaran enak dinyanyiin sama Ibu satu ini but when it comes to her habit apalagi kalo neg-drugs nah itu baru jadi masalah.. Belum pernah sih gw ngeliat dia nyanyi abis nyimeng, mungkin kalo lagi fly gitu dia bakal nyanyiin 10 lagu nya seperti ini : My Love Is Your Love = My Drugs Is Your Drugs. I Will Always Love You = I Will Always Love Drugs. My Name Is Not Susan = My Name Is Not Drugs. The Greatest Love Of All = The Greatest Drugs Of All. I Wanna Dance With Somebody = I Wanna Dance With Drugs. Moment Of Truth = Moment Of Drugs. Run To You = Run To Drugs. How Will I Know = Drugs Will I Know. Didn’t We Almost Have It All = Didn’t We Almost Have It Drugs. I’ts Not Right But It’s OK = It’s Not Drugs But It’s OK. Wakakakak… Pertanyaannya adalah..emang kalo fly bisa nyanyi gtu? Maklum.. never been fly.. kecuali pake Garuda.. Hehehehehe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s